Véget ért az első Taksonyi SUP Tag az RSD taksonyi holtágán.

Véget ért az első Taksonyi SUP Tag az RSD taksonyi holtágán. A rendezvénynek helyet adó Zöld Sziget Szabadidő Központ ideális helynek bizonyult a festői környezet mellé. A beharangozott rossz, esős időnek nyoma sem volt szerencsére. Az időjárás úgy gondolta megtámogat minket azzal, hogy délután 6 óráig egy csöpp sem esett. Az eseményről természetesen készül majd egy hosszabb beszámoló és megmutatunk majd rengeteg képet.

Addig is itt szeretném megköszönni azoknak a munkáját akik nélkül nem zajlott volna ilyen zökkenőmentesen a nap. A „régi motorosok” Dr. Grózli Csaba és Eti, Seper Árpi, Pregun Gyula, a Suba-Bokodi és a Cserkész család megmutatta a kilátógató gyerekeknek és felnőtteknek mennyire összetartó és jó közösség a vízitúrázóké és ezen belül a SUP-osoké.

Medvecki Erika olimpikonunk és Horváth Noémi az ICF SUP bizottságának elnöke is emelte jelenlétével a napot

Minden túlzás nélkül állíthatom, hogy a gyerekek lelkesedése és kíváncsisága volt mindannyiunk számára a legnagyobb ajándék.  Valami fontos elkezdődött itt Taksonyban. Ez egy jó kezdet! Az önkormányzattal és az iskolával azon dolgozunk, hogy ne csak eseményszerűen szállhassanak vízre a víziturizmus kedvelői, hanem rendszeresen is.Mert a vízitúra mindenkié!

#mavitusz#avízitúramindenkié#suplife#bicsurf#rlvse#zöldszigetszabadidőközpont

Megosztás: