Nyárköszöntő Rába Party

‼️🚣☀️🛶 Vízitúra kóstolgató és Szent Iván-éji hajós felvonulás ✨☁️💫🚣‍♂️🛶🎇

Ahogy a tavalyi Halászléfőző Verseny alatt, úgy most is teljes erőbedobással szervezzük annak a lehetőségét, hogy idén is mindenkit, aki csak kedvet érez hozzá, a Rábára vigyünk, és megtapasztalja „belülről” is ezt a csodavilágot. Meglátásunk szerint sokan vannak olyanok is, akik évtizedek óta itt élnek a településen vagy környékén, de a folyó közepéről a rejtett zegzugokat még nem volt lehetőségük megcsodálni. Erre kínálunk nagyszerű alkalmat idén június 22-én, a Halászléfőző Versennyel párhuzamosan. Biztatunk Mindenkit, próbálja ki, és mi egy csalódásmentes, rövid, kóstolgató jellegű evezést garantálunk, képzett túravezetőinkkel, biztonságos, felboríthatatlan raft hajókban. Várunk mindenkit 3-99 év kor között, gyermekeket természetesen szülői felügyelettel.

A jelentkezés ott helyben, az újonnan épült bázisépületünk mellett, délelőtt 9 órától lesz lehetséges, és 10 órától egészen délután 17 óráig folyamatosan szervezzük és vezetjük a túrákat a magyarlaki duzzasztótól az Akácfa Kempingig.

A nap zárását ismét egy vízi felvonulás adja, amit most a június 22-i apropó alkalmából, Szent Iván-éji hajós felvonulás néven rendezünk meg. Érdemes lesz velünk tartani a késeinek tűnő 21:30-as kezdés ellenére is, hiszen gyönyörűen feldíszített hajókat, élőzenével kísért felvonulást és a végén meglepetés finálét ígérünk. Reméljük, a programjainkon nagyon sok érdeklődőt köszönthetünk.

A programjaink az Aktív Magyarország és a Magyar Vízitúra Szövetség támogatásával valósulnak meg.

10:00 – 17:00 – Vízitúra kóstolgató
Fedezd fel túravezetőkkel, biztonságos raft hajókban a Rábát a magyarlaki duzzasztótól az Akácfa kempingig. Kicsiket és nagyokat egyaránt várunk vízitúra kóstolgató túráinkon, melyek a megadott időintervallumban folyamatosan indulnak.

21:30 – Szent Iván éji vízi felvonulás, meglepetés fináléval

Részletes adatok