Kemping VAJKA

Elérhetőségek

  Kemping VAJKAVajkán található a Kis-Csallóközben. Az ártéri erdők szigetén található  az egyedülálló, Szlovákia területére átnyúló, szárazföldi Duna-delta egy része

     Egy csendes kempingről van szó kb. 50 fős kapacitással.  A kemping épületében található 4 db WC és 4 db zuhanyozó (2 női és 2 férfi),  konyha2db hűtőszekrény, dupla villanytűzhely, gyorsforraló és mikrohullámú sütő. Az önellátáshoz minden felszerelés biztosított! Tűzrakáshoz az úgynevezett tűzszekerek szolgálnak, ezek magukban foglalnak egy nyitott tűzrakóhelyet, kondért, rostot, főző és merőkanalat valamint egy grillezőcsipeszt. A tűzszekeret lehetőség van a táborhely közelébe húzni. Fa vagy fabrikett a helyszínen vásárolható. A sátorhelyek közelében egy nagy (7x14m-es) nyári sátor is található padokkal, asztalokkal és kis konyhával, amely néha a naptól , néha pedig a nyári záportól nyújt menedéket. Lakókocsik részére áram és vízvételi lehetőséget is kínálunk.

A faluban nem messze a kempingtől található egy étterem és egy pizzéria házhoz szállíttással.  A benzinkúton friss házi bagetákat  árulnak (gyalog 5 perc.).

Egy kávézó és egy cukrászda is nyílt a közelben. A faluban található két vegyesbolt egy kocsma és egy patika is.

A kemping mellett található egy nagy focipálya is, amely széles körű sportolásra ad lehetőséget. Nem messze található kettő hatalmas bányató is, amelyek fürdőzésre kitűnően alkalmasak az egyiknél egy büfé is üzemel.

Vasárnaponként a római katolikus templomban magyar nyelvű szentmisét tartanak. Magyarul mindenütt megérteti magát.

Vízitúrázni vágyó kerékpárosok részére egy fedett és zárható kerékpártározóval is szolgálunk!

Telefonszám: +421 905 291 430

Galéria