Iskolai dolgozók ingyenes vízitúrája – 2024

Legyen a vízitúra mindenkié – 2024

A Magyar Vízitúra Szövetség az Aktív Magyarország támogatásával lehetőséget hirdet az oktatásban dolgozók, azt segítők számára ingyenes vízitúrákon való részvételre.

A 2024-es évhez hasonlóan, elsősorban teljes tantestületeket, összdolgozói közösségeket várunk a Magyar Vízitúra Szövetség képzett tagjai által szervezett vízitúrákon. A túrák során kiemelt szerepet kap az vízi kultúra oktatása, vízbiztonság fejlesztése és természetesen a vízitúrás eszközök használatának elsajátítása. A túra részét képezi még egy laktató ebéd vagy vacsora is, melyet szintén a lebonyolító tagszervezetünk végez.

A vízitúrák az ország teljes területén, egyedi egyeztetés után indulnak, melyek a résztvevő közösségek és a túraszervezőink között zajlanak.

A tagjaink folyamatosan keresik a környékükön működő intézményeket és szervezik meg a túrákat a tanév végére és a következő tanév elejére egyaránt.

Amennyiben egy iskolai közösségnek nincs túraszervezője, de van kedve részt venni egy vízitúrán, a szövetségünk segít megtalálni a megfelelő helyszín és időpontot, várjuk az igényeket az e-mail címünkre.

A részvételi feltételekről és technikai részletekről az iroda@vizitura-szovetseg hu címen lehet érdeklődni!

Egy-két kép a 2023-as évből…

Megosztás: