A Duna 420 Adománygyűjtő SUP Teljesítménytúra csapatának nevében fordulunk Önhöz, hogy figyelmébe ajánljuk túránkat és egyeztessünk a túra kapcsán felmerülő együttműködési lehetőségekről. A túra a Millió lépés program részeként fut.

Megtekinthető itt: www.milliolepes.hu

A Duna 420 csapata 1 hét alatt – 2023. július 16-23 között- végigevezi a Duna magyarországi szakaszát, összesen 420 kilométert megtéve. A túrát a SUPrise Tata Sportegyesület szervezi, 2 fontos célért:

A vizitúrázás népszerűsítése: Népszerűsítjük a SUPozást, vizitúrázást, megmutatjuk a Duna kivételes szépségét és hangsúlyozzuk a mindennapos mozgás fontosságát. Átlagosan napi 60 km-t teszünk meg SUP-pal és azt kérjük a túrát figyelemmel kisérőktől, hogy mozogjanak ők is legalább napi 60 percet az egészségük érdekében.

A túrával kapcsolatos információk, hírek a Millió Lépés az Életért Facebook oldalán (25 000 tag) és az ehhez kapcsolódó applikációban (200 000 regisztrált) és a Szervátültetettek Szövetsége Facebook oldalán (20 000 követő) is megjelennek.

Adománygyűjtés: A megtett kilométerekkel szeretnénk összelapátolni egy kis (de inkább sok :) adományt a Magyar Szervátültetettek Szövetségének, hogy a betegeket  segítő programjaikat a nehéz gazdasági helyzet ellenére is meg tudják valósítani. 

A túra során számos Duna menti település mellett elhaladunk, ahol működik MAVITUSZ tagegyesület. Szeretnénk ezeket az egyesületeket is népszerűsíteni, hogy minél többen tudjanak róluk és próbálják ki náluk a vizitúrázást. Ehhez kérnénk a támogató segítségüket.

Több együttműködési lehetőségre is gondoltunk:

Az egyesületük túrát szervezhet arra a napra, amikor a Duna 420 csapata a környékre érkezik, bevárja a csapatunkat és közösen evezünk egy rövidebb távot. Ezt mi is posztoljuk a közösségi media felületeinken, az egyesület megnevezésével.
Az egyesület valamilyen közösségi eseményt/adománygyűjtést szervez arra a napra, amikor a környéken evezünk (sportnap, bográcsozás, bármi egyéb) és arra kéri a résztvevőket, hogy adományozzanak a Magyar Szervátültetettek Szövetségének. A Duna 420 csapata rövid időre részt vesz az eseményen és megosztja a hírt a közösségi media felületein.
Amennyiben az egyesület a helyi médiával kapcsolatban van, megoszthatja a Duna 420 teljesítménytúrát és a közös akciót velük is.  

Természetesen a fentieken túl is nyitottak vagyunk közös akciókra, a lényeg, hogy az támogassa a céljainkat: népszerűsítse a vizitúrázást illetve segítse az adománygyűjtést.

Terveink szerint az alábbi időbeosztással fogunk evezni, a pontos indulási, érkezési idők a lehetséges együttműködés függvényében alakulnak:

Megosztás: